viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.04.24 @ 22:26
OGLAS

Predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine, Lidija Bradara, danas je u Mostaru izrazila snažnu podršku za inicijative Hrvatske pošte d.o.o. Mostar i HT d.d. Mostar koje su usmjerene na modernizaciju i unapređenje poštanskih i telekomunikacijskih usluga.

Sastanci s direktorima ovih vodećih poduzeća, Matom Rupčićem i dr. sc. Goranom Kraljevićem, obuhvatili su detaljne diskusije o strateškim ciljevima i budućim projektima. Mate Rupčić, direktor HP Mostar, istaknuo je planove za modernizaciju poštanskog sustava koji bi osigurali efikasniju uslugu korisnicima, naglašavajući značaj poštanskog sektora u svakodnevnom životu i gospodarskom razvoju.

OGLAS

Dr. sc. Goran Kraljević iz HT Eronet predstavio je inicijative za ulaganje u infrastrukturu i poslovnice, s ciljem održavanja kvalitete brenda Eronet i pružanja boljih usluga lokalnim zajednicama. Uz njega, prisutan je bio i Draženko Pažin, član uprave zadužen za tehniku i IT, koji je detaljno opisao planove za tekuću godinu koji uključuju brojne nove projekte.

OGLAS

Predsjednica Bradara pohvalila je ove planove, ističući važnost podrške Federacije BiH u očuvanju vodeće pozicije poduzeća s državnim kapitalom u sektoru modernih tehnologija. “Kontinuirana podrška Federacije ključna je za kvalitetan rad i održivi razvoj,” naglasila je Bradara.Ovi sastanci jasno pokazuju predanost Federacije BiH strateškom razvoju ključnih sektora i potrebi za stalnim unapređenjem usluga koje su od iznimne važnosti za ekonomski napredak i dobrobit građana Bosne i Hercegovine.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM