viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 18.03.24 @ 11:38
OGLAS

– Javni poziv Federalnog zavoda za zapošljavanje  za sudjelovanje u Programu sufinanciranja zapošljavanja 2024. otvoren je danas i trajat će do 20. ožujka, a javni poziv za sudjelovanje u Programu sufinanciranja samozapošljavanja Start up 2024 bit će otvoren 20., 21. i 22. ožujka.

Javni pozivi su aktivni na web stranici Federalnog zavoda za zapošljavanje od 08.00 do 16.00 sati. Poslodavci i nezaposlene osobe koji su zainteresirani za sudjelovanje u javnim pozivima trebali su se registrirati do 8. ožujka, dok korisnici koji su se ranije registrirali, nisu morali to ponovo činiti.

OGLAS

Ravnateljica Zavoda Helena Lončar izjavila je nedavno na konferenciji za medije u Sarajevu da je Programom sufinanciranja zapošljavanja 2024 osigurano 43 milijuna KM kojim planiraju zapošljavanje najmanje 5.000 osoba, a za Program sufinanciranja samozapošljavanja Start up 2024 osigurano je 15 milijuna KM kojim planiraju samozapošljavanje najmanje 1.900 osoba.

OGLAS

Federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić, također je podržao  realizaciju navedenih projekata. Smatra ih vrlo važnim za sve nezaposlene, a posebno za mlade koji završavaju obrazovanje i žele graditi karijeru u BiH.

OGLAS

Istaknuo je da je zadržavanje mladih i obrazovanih ljudi jedini način opstanka i razvoja društva, te pozvao poslodavce da koriste programe FZZZ-a.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM