viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 29.06.23 @ 22:21

Saudia Airlines, nacionalna aviokompanija Saudijske Arabije, koja je jedna od najvećih na Bliskom istoku, zapošljava stjuarde i stjuardese iz Bosne i Hercegovine.

Ukoliko volite avione i generalno avijaciju, ukoliko tražite nove izazove u vašoj karijeri, a posebno ako volite putovanja, možda je prava prilika tu ispred vas.

Ako imate minimalno 21 godinu, a ne više od 30 godina. Ukoliko tečno govorite engleski jezik i generalno imate odlične komunikacijske vještine, posao u Saudi Airlinesu je prilika za vas.

Kandidati trebaju biti spremni na rad u fleksibilnim uvjetima, vikendom i praznicima. Također se očekuje adekvatna fizička spremnost i generalno dobro zdravlje. Minimalni uvjet je završena srednja škola ili viši stupanj obrazovanja.

Kandidati mogu očekivati konkurentnu plaću, već od 4.000 KM neto te beneficije. Nudi se stalni radni odnos sa punim radnim vremenom, pogodnosti prilikom putovanja s popustom te multikulturalno radno okruženje.

Od kandidata se očekuje spremnost da pruže odličnu korisničku uslugu putnicima, spremnost da odgovore na hitne slučajeve i ukoliko je potrebno pruže prvu pomoć. Neophodno je da kandidati održavaju visoke standarde osobnog izgleda i ponašanja.

Samo oni kandidati/kandidatkinje koji uđu u uži izbor bit će kontaktirani za prvi krug intervjua.

Završni intervju održat će se u Sarajevu u kolovozu ove godine.

Oglas sa svim detaljima o načinima prijave možete pogledati ovdje.

Oglasi
LM