viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 25.06.23 @ 09:44

Šetnja do mjesta stradanja mladih djevojaka Alme Suljić i Azre Spahić kreće danas s početkom u 18 sati ispred Medicinskog fakulteta u Sarajevu.

Objavu Medicinskog fakulteta prenosimo u cijelosti: – Sve nas je zatekla vijest o tragičnom završetku višetjedne borbe naše drage kolegice dr. Alme Suljić. To je već drugi, prerano ugašeni život vrijednih članova naše zajednice. Mi, njihove kolegice i kolege, nikada nećemo dopustiti da Azra i Alma budu zaboravljene. Svim silama ćemo se truditi da ova dva tragično prekinuta života budu motiv da se dogode velike promjene koje će spasiti druge živote. Znamo da je to ono što bi one uradile da se isto dogodilo nekome od nas. U znak sjećanja na tragično stradale doktorice Azru Spahić i Almu Suljić, Udruženje studenata medicinskog fakulteta u Sarajevu USMF i Udruženje studenata medicine u BiH BoHeMSA BoHeMSA – Bosnia and Herzegovina organiziraju memorijalnu šetnju do mjesta nesreće. Šetnja do mjesta stradanja naših kolegica kreće u nedjelju, 25. lipnja u 18 sati ispred Medicinskog fakulteta u Sarajevu. Sve vas pozivamo da nam se pridružite i da zajedno odamo počast našim kolegicama onako kako to i zaslužuju – priopćili su s Medicinskog Fakulteta u Sarajevo.

Podsjetimo, njih dvije i još jednju djevojku kobnog svibnja udario je automobilom mladić Armin Berberović na Marindvoru u večernjim satima. Mlada doktorica Azra Spahić preminula je na licu mjesta, a Alma Suljić bila je smještena u bolnici na KCUS-u. Nažalost, bitku za život je izgubila.Treća djevojka je tada zadovila ozljede i otpuštena je na kućno liječenje.

Oglasi
LM