viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.05.24 @ 11:10
OGLAS

Službenici Uprave za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine (UNO BiH), u suradnji sa službenicima Granične policije BiH, spriječili su na Međunarodnom aerodromu Sarajevo pokušaj nelegalnog unosa veće količine novca. 

Tijekom redovite provjere putnika i putničkog prtljažnika koji su sletjeli avionskom linijom Istanbul-Sarajevo, izvršen je pregled turskog državljanina A.H. koji je pored osobnog prtljaga imao sakriven novac različitih valuta u iznosu od 50.970 Eura i 5 000 USD, priopćeno je iz UNO.

OGLAS

Turski državljanin je prije pregleda negirao da kod sebe ima robu za carinjenje i tvrdio da nema ništa osim osobnog prtljažnika. Protiv počinitelja će biti pokrenuti odgovarajući postupci pred nadležnim sudom.  

OGLAS

UNO podsjeća da su svi putnici koji unose ili iznose gotovinu ili vrijednosne papire u iznosu većem od 10.000 eura, dužni da to prijave carinskim službenicima na međunarodnim graničnim prijelazima.

OGLAS

Uprava za neizravno oporezivanje BiH poziva sve građane da na otvorenu liniju 080 02 06 07 prijave svaki oblik nelegalne trgovine, porezne ili carinske utaje. Svi pozivi su besplatni i potpuno anonimni, navodi se u priopćenju.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM