Zrak u vitezu
OGLAS
//
Kapaciteti popunjeni
Vrijeme objave: 10.10.24 @ 19:20
OGLAS

Svi građani Konjica i drugih gradova, koji su željeli donacijom i prikupljenim sredstvima pružiti pomoć zbog nedavnih poplava, mole se da ne donose bilo kakva sredstva.

OGLAS

Priopćeno je ovo iz Civilne zaštite Konjic u kojem su zamolili građane da ne donose ni hranu ni odjeću niti sredstva higijene jer su svi kapaciteti popunjeni i iskorišteni. Oporavak od novonastale situacije sigurno će potrajati i svi će imati priliku da pomognu svojom donacijom, navode. Poručili su kako su i dalje moguće donacije u vidu novca dok se već navedene obustavljaju dok se ne objavi novi apel.

Poplave i odroni su doveli do nacionalne tragedije u BiH s obzirom na to da su najmanje 22 osobe poginule, a traga se za još nekoliko njih. Ogromne količine otpada su poplave odnijele u brane hidroelektrana, gdje se nakupljaju i prijete da ugroze rad elektrana. Za unesrećene u poplavama u našoj zemlji otvoren je humanitarni telefonski broj 17039, a pozivom se doniraju 2 KM. Više informacija dostupno je na web stranici Pomozi.ba.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM