viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.03.22 @ 08:46
OGLAS

Rano jutros policijski timovi započeli su istovremene pretrese na 21 lokaciji na području Visokog i Breze, dvije lokacije na području Sarajevske županije, dvije lokacije na području Srednjobosanske županije i tri lokacije na području Brčko Distrikta BiH, priopćeno je iz MUP-a ZDŽ.

Radi se o opsežnoj policijskoj akciji kodnog naziva “META”, koju sprovodi Uprava policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije i koja je usmjerena na lišenje slobode i procesuiranje osoba koja se sumnjiče za izvršenje krivičnih djela “Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga” iz člana 238. Kaznenog zakona Federacije BiH i “Nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija” iz člana 371. Kaznenog zakona Federacije BiH.

OGLAS

Aktivnosti u okviru akcije “META” se poduzimaju u suradnji i pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije, te se postupa po naredbama općinskih sudova u Zenici i Visokom, a današnje aktivnosti se provode u suradnji sa policijskim timovima Federalne uprave policije, Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova SŽ, Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije i Policije Brčko distrikta BiH.

OGLAS

“Više detalja o rezultatima same akcije moći ćemo potvrditi tijekom dana, po okončanju naznačenih aktivnosti koje su još uvijek u toku”, priopćeno je iz MUP-a ZDŽ.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM