viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 22.04.24 @ 08:27
OGLAS

– Vijeće ministara Bosne i Hercegovine trebalo bi se danas na sjednici izjašnjavati o Prijedlogu mišljenja o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Izbornog zakona Bosne i Hercegovine, čiji je predlagač Ministarstvo pravde BiH.

Na predloženom dnevnom redu je i Program rada Vijeća ministara za 2024. godinu te izvješća o radu institucija Vijeća za 2023. godinu.

OGLAS

Ministri će razmatrati, između ostalog, i Prijedlog zakona o dopuni Zakona o financiranju institucija BiH i Prijedlog srednjoročne strategije upravljanja dugom Bosne i Hercegovine za razdoblje 2022. – 2025. godina – novi tekst, čiji je predlagač Ministarstvo financija i riznice BiH.

OGLAS

Predviđeno je i izjašnjavanje o informacijama o perspektivama za Bosnu i Hercegovinu 2024. – 2026. godine, konvergenciji BiH i konkurentnosti ekonomije u BiH.

OGLAS

Državni ministri će raspravljati i o izvješćima o radu Koordinacijskog odbora za kontrolu malog oružja i lakog naoružanja u BiH za 2023. godinu i radu Radne skupine za harmonizaciju propisa o oružju i streljivu međusobno i s pravnom stečevinom EU.

Na predloženom dnevnom redu je i Informacija o Godišnjem planu obuke i vježbi pripadnika i jedinica Oružanih snaga BiH u inozemstvu za 2024. godinu – II. krug glasovanja, Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o uspostavljanju Povjerenstva za suradnju s NATO-om BiH – II. krug glasovanja i pod znakom Povjerljivo Izvješće o radu Obavještajno-sigurnosne agencije BiH za 2023. godinu. 

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM