viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.04.24 @ 16:01
OGLAS

Dok je pozirala za fotografije na Baščaršiji, žena je bila meta pokušaja džeparenja. Dok je njena prijateljica slikala, nepoznati muškarac je lagano prilazio iza njenih leđa i otvarao ruksak.

U tom trenutku njena prijateljica prilazi i viče na njega, međutim, hrabro i smireno, žena se okrenula prema njemu i rekla: ”E jesi našao koga ćeš džepariti”. Svojom reakcijom, uspjela je odbiti napadača, dok su prijateljice priskočile u pomoć. Iako je situacija postala agresivna, žena je reagirala, a na kraju nije uspio ukrasti ništa. 

OGLAS

Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

OGLAS

,,Eh ovakve fotke još nikad niste vidjeli… Po prvi put otkako dolazim u Sarajevo, desio mi se pokušaj džeparenje, tj pljačke i to tako fino, lagano i najnormalnije dok sam ja pozirala za slikanje.

OGLAS

Prijateljica me slika, kao što vidite, ja pravim poze, a lik je lagano prišao iza mojih leđa, otkopčao ruksak, u tom trenutku u moja prijateljica prilazi i viče na njega, ja se okrećem njemu pogledam ga u oči u kažem, potpuno smirena: E jesi našao koga ćeš džepariti, sinko ja sjedim po tri sata na tiktoku za pet maraka! I potpuno smireno zakopčam ruksak.

Ove se smiju i vrište na njega u isto vrijeme, rekli smo mu pozvat ćemo policiju ako se ne udaljiš. Bio je poprilično agresivan, pa smo morale vikati na sred Baščaršije. Srećom, nije uspio ništa uzeti. Negdje sam sadake podijelila.

Eto šta se desi kad ti je važnija poza i dobra slika od bilo čega drugog. Hej ako ništa, evo imamo nas dvoje zajedničku fotku, sad će i on postati popularan”, napisala je žena na svom Facebook profilu, a objavila je i fotografije, baš u trenutku kada džeparoš pokušava otvoriti njen ruksak. 

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM