viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.04.24 @ 16:41
OGLAS

Sinovi federalnog ministra policije Rame Isaka, Arnel i Aldin, sudjelovali su u tučnjavi koja se dogodila u noći devetog travnja u Zenici kod pumpe koja je u vlasništvu Arnela Isaka, saznaje Klix.ba.

U Zenici je u ulici Sarajevska na benzinskoj pumpi “DHD” devetog travnja u 03:00 sati, došlo do narušavanja javnog reda i mira na navedenoj benzinskoj pumpi. U tom događaju sudjelovali su A.J., rođen 1998. godine sa jedne strane, dok su sa druge strane učestvovali D.A., rođen 2004. godine, I.A., rođen 1996. godine i I.A., rođen 2000. godine, svi iz Zenice, kojom prilikom je osoba A.J. zadobila teške tjelesne ozljede, koje su konstatirane u Županijskoj bolnici Zenica.

OGLAS

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije po čijim uputama su oaobe D.A, I.A. i I.A. ispitane u svojstvu osumnjičenih, a nakon kompletiranja svih dokaza i obavještenja protiv istih će Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu “Sudjelovanje u tuči”, potvrđeno je za Klix.ba iz MUP-a ZDŽ.

OGLAS

Prema neslužbenim saznanjima, u tučnjavi su sudjelovali Arnel Isak (1996. godište), inače zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH i Aldin Isak (2000. godište), sinovi ministra Rame Isaka.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM