viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 11.11.23 @ 11:15

U Jajcu se danas održava sedmi Sabor Hrvatske demokratske zajednice 1990. U Domu kulture okupljen je velik izaslanika iz svih dijelova Bosne i Hercegovine kao i gosti, predstavnici drugih političkih stranaka. Hrvatsku demokratsku zajednicu Bosne i Hercegovina predstavljala je dopredsjednica stanke, predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica Bradara pozdravila je sve nazočne izaslanike i goste Sabora u ime HDZ-a BiH, predsjednika dr. Dragana Čovica i svoje osobno, zaželjevši im uspješan rad, dobru raspravu i radnu atmosferu. “Naša međusobna borba treba trajati onih mjesec dana pred izbore a ostalo vrijeme dužni smo raditi najbolje što znamo na preuzetim dužnostima kako bi hrvatski narod i svi drugi u ovoj zemlji živjeli bolje. Zajedništvo hrvatskog nema alternativu i u ime tog zajedništva sam danas ovdje”, kazala je predsjednica Bradara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao gosti, Saboru su nazočili i veleposlanik Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini Ivan Sabolić, tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH i izaslanik predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovica Zvonko Milas. HDZ 1990. na današnjem će Saboru birati novo vodstvo stranke, razmatrati prijedlog Statuta HDZ-a 1990. i Programska načela.

Oglasi
LM