viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 07.02.24 @ 10:27

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljena su 4 krivična djela. Poduzimajući kontinuirane planske aktivnosti koje su usmjerene na sprječavanje i suzbijenje krivičnih djela iz oblasti zlouporabe opojnih droga, tijekom protekla 24 sata policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a i timova za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU uspješno su realizirali više akcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, dana 05.02.2024. godine oko 11:40 sati u mjestu Divjak, općina Vitez, policijski službenici Sektora kriminalističke policije izvršili kontrolu i pregled osobe B.K. rođen 1993. godine iz Zenice. Prilikom pregleda pronađena je  određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dana 06.02.2024. godine u Gradskom parku, općina Bugojno, policijski službenici Sektora kriminalističke policije izvršili su kontrolu i pregled osoba A.Š. rođena 2000. godine, E.D. rođen 1996. godine i M.I. rođen 1998. godine, svi iz Bugojna. Tom prilikom kod osobe A.Š. je pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, dok je kod  E.D. i M.I. pronađeno hladno oružje – dva preklopna noža, od kojih je jedan tzv. „leptir“, 2 metalna boksera pogodna za nanošenje tjelesnih povreda i jedna drobilica koja služi za usitnjavanje biljnih materija.

Istog dana, oko 17:10 sati u ulici Derviš ef.Korkuta – Kalibunar, općina Travnik, policijski službenici tima za sprječavanje zlouporabe opojnih droga PU Travnik izvršili su kontrolu osobe D.D. rođen 1984. godine iz Travnika. Kod istog je pronađena određena količina praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedna uspješna akcija izvedena je na području Bugojna, gdje su policijski službenici tima za borbu protiv protiv zlouporabe opojnih droga PU Bugojno, na osnovu zapovijedi Općinskog suda Bugojno, izvršili pretres stambenih prostorija u ulici Sultan Ahmetova, općina Bugojno, koje koristi R.H. rođen 1978. godine. Prilikom pretresa pronađena je određena količina smeđe praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin.

U suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Oglasi
LM