viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 27.10.23 @ 09:05

Dana 26.10.2023. godine oko 17:30 sati u ulici Gradska, općina Gornji Vakuf-Uskoplje policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Bugojno izvršili su kontrolu i pregled osobe M.H. rođen 1997. godine iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja. Tom prilikom, isti je dobrovoljno predao jednu pvc vrećicu sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istog dana, oko 22:30 sati u mjestu Vaganj, općina Jajce policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU i PS Jajce izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke Audi. Tom prilikom kod putnika u vozilu A.K. rođen 1978. godine pronađena je jedna pvc vrećica sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspješna akcija je realizirana i na području Travnika, gdje su policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU i PS Travnik, oko 22:40 sati u ulici Šehida, u jednom ugostiteljskom objektu izvršili kontrolu i pregled osobe E.Š. rođen 2000. godine iz Travnika. Tom prilikom, isti je dobrovoljno predao određenu količinu zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.  

U suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom navedene materije su oduzete, a protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oglasi
LM