viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 16.09.23 @ 15:13

Edis Bunar, zajedno s još jednim zatvorenikom, izvjesnim Palavrom, u srijedu je u zeničkom zatvoru napao Adnana Šeraka, s kojim je nekad bio u dobrim odnosima, a sada su na suprotstavljenim stranama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije grupe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od mogućih razloga je i taj što je Šerak bio krunski svjedok u istrazi protiv Bunara. Kako saznajemo, Bunar je nasrnuo na Šeraka dok je ovaj telefonirao iz govornice KPZ-a. – Došlo je do propusta, nije smjelo doći do njihovog kontakta. Riječ je o dvije suprotstavljene grupe, bez obzira na to što se radi o osobama iz Sarajeva – kazao nam je izvor. Poznato je da su zatvorski čuvari odmah reagirali i uspjeli spriječiti da to eskalira u opću tučnjavu.

Vidio izjavu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je Bunar u svom stanu krio Šeraka kada je ovaj pobjegao iz zeničkog zatvora 2018., odnosno kada se nije vratio s dopusta. Bunar služi kaznu zatvora od četiri godine zbog organiziranja narkogrupe, a uhićen je u okviru akcije “Prizma”. Edis Bunar je sklopio sporazum o priznanju krivnje s Tužiteljstvom Sarajevske županije nakon što mu je tužitelj pokazao šta je protiv njega svjedočio Adnan Šerak. Vrhovni sud je Šeraku prošle godine smanjio kaznu zatvora na četiri godine za ubojstvo zatvorenika Dženana Džake u KPZ-u Zenica. Bunar je već bio na izdržavanju kazne, a dočekao je Šeraka, koji je ponovo stigao u Zenicu.

Zarobio muškarca

Presudom Općinskog suda u Sarajevu Adnan Šerak je prvostupanjski osuđen ove godine u travnju na godinu zatvora za protupravno lišenje slobode A. G. i nanošenje lakših ozljeda. Šerak se teretio za slučaj iz srpnja prošle godine, kada je u kući u Švrakinom Selu zarobio A. G., kojem je oteo pištolj. Sve je počelo u kafiću na Marindvoru, nakon što su napadnuti A. G. i S. J. jer je A. G. stavio pištolj na stol.

Oglasi
LM