viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.05.24 @ 09:30
OGLAS

Zenička policija traga za muškarcem koji se dao u bijeg nakon što se nije zaustavio prilikom redovne kontrole prometa, doznaje Klix.ba. Ovdje pogledajte kako vozilo slijeće u rijeku.

Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije Samir Valentić nam je kazao da je muškarac od Žepča bježao policiji do Zenice gdje je nakon blokade puta vozilo sletio u rijeku i pobjegao.

OGLAS

“Policijska patrola je oko osam sati pokušala, u mjestu Ograjina Općina Žepče, nakon preticanja kolone zaustaviti putničko motorno vozilo Audi A3 inozemnih registarskih oznaka. Vozač se oglušio i nastavio kretanje vozila prema Zenici”, kazao je Valentić.

OGLAS

Dodao je da je potom informirana Policijska stanica u Nemili, ali da ni dolje nije zaustavljen.

OGLAS

“U mjestu Brce kod Zenice napravljena je blokada ceste od službenih vozila MUP-a ZDŽ i jednog teretnog motornog vozila nakon čega je vozač probio bankinu i sletio vozilom u rijeku. Potom je izašao iz vozila i dao se u bijeg, dok je jedna osoba ostala u vozilu zaglavljena”, dodao je Valentić.

U vozilu je zatečen M. K. s područja Srednjobosanske županije koji je od ranije poznat policijskim organima, a njega su iz vozila izvukli vatrogasci te je prevezen u Županijsku bolnicu Zenica. Vozač Audija je u bijegu, a za njim traga veliki broj policijskih službenika.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM