viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.06.23 @ 12:05

Prije nekoliko dana, PU Fojnica prijavljeno je ubojstvo psa u centru ove općine. Naime, kako je utvđeno uviđajem, ubojstvo životinje počinjeno je vatrenim oružjem.

Kako su priopćili iz Udruženja za zaštitu životinja i okoliša „Fortuna“, poduzet će sve pravne radnje u vezi s ovim monstruoznim slučajem.

OGLAS

„Dana 11. lipnja 2023. godine, u strogom centru Fojnice, u naseljenom mjestu, dogodilo se bezdušno ubojstvo psa iz vatrenog oružja. Dežurni veterinar i policija su pozvani, a nakon toga i PU. Izašli su na mjesto zločina i izvršili detaljan uviđaj. Pas je nakon toga smješten u veterinarsku stanicu, a danas je, na zahtjev Tužiteljstva, odvezen na Veterinarski fakultet Sarajevo na obdukciju”, kazali su iz ovog udruženja. 

OGLAS

Kako su kazali očevici, u životinju je pucano iz automobila. Kako tvrde, osoba je otvorila prozor, namamila psa i potom ga ubila. Nakon tog čina, ta se osoba udaljila s mjesta zločina. 

OGLAS

Tragom ovih informacija, kontaktirali smo i MUP ŽSB, ali do zaključenja ovog teksta nismo dobili službeno priopćenje povodom ovog slučaja.

Oglasi
LM