viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 11.11.23 @ 09:26
OGLAS

Ministar obrane Mario Banožić, koji je jutros sudjelovao u prometnoj nesreći kod Vinkovaca u kojoj je jedna osoba poginula, zbog težine ozljeda bit će prebačen u osječki KBC, potvrđeno je iz vinkovačke bolnice u kojoj je Banožić nakon nesreće hospitaliziran.

Iz bolnice nisu precizirali kakve je ozlijede zadobio ministar Banožić već tek da se radi o težim ozljedama te da će tijekom dana iz Vinkovaca biti prevezen na daljnje liječenje u KBC Osijek. Prometna nesreća dogodila se na izlazu iz Vinkovaca, a uz ministra koji je bio u osobnom automobilu u nesreći je sudjelovao i vozač kombi vozila, koji je smrtno stradao. Banožić je nakon nesreće prevezen u vinkovačku bolnicu gdje mu je pružena pomoć.

OGLAS

U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva iz Vukovara. Vozač kombija poginuo je u subotu ujutro u teškoj prometnoj nesreći u Vinkovcima u kojoj je s osobnim automobilom sudjelovao i ministar obrane Mario Banožić te je tom prigodom ozlijeđen, izvijestilo je Ministarstvo obrane. Nesreća se dogodila na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji, a u njoj je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić s osobnim vozilom te vozač kombija.Vozač kombi vozila u prometnoj nesreći je smrtno stradao. Liječnička pomoć ministru obrane zbog zadobivenih ozljeda pružena je u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci.

OGLAS

Doznajemo da je ministar prebačen u bolnicu u Osijeku. Nije životno ugrožen, ali i ima teške ozljede. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru.Iz vinkovačke policije potvrdili su da je došlo do nesreće, no više informacija dat će tek nakon očevida.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM