viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.04.24 @ 16:39

Vijest da je nekadašnji sudionik „Zvezda Granda“, Mujo Hodžić iz Tuzle, sebi oduzeo život u 26. godini iznenadila je sve koji su ga poznavali, a najveći šok doživela je njegova nevjenčana supruga Lejla Hasić, javlja grand.nova.rs portal.

Tragedija koja se jučer dogodila u obiteljskoj kući Hodžića zavila je mladu Lejlu u crno, a samo par sati nakon pjevačevog samoubojstva smogla je snage da se oglasi uz zajedničku fotografiju. -Ode mi duša moja, sve moje na svetu– napisala je neutješna Lejla, nakon čega su reči podrške i sućuti počele da se nižu.

OGLAS

Kako Grand saznaje, Mujo je posljednjih par mjeseci bio u lošem psihičkom stanju, a sa Lejlom je nedavno započeo zajednički život.

OGLAS

Izvor blizak ovom portalu otkrio je da je pjevač bio u izuzetno lošem stanju, kao i da je u posljednje vrijeme imao psihičkih problema zbog čega je sebi nažalost oduzeo život.

OGLAS

-Bio je sa roditeljima tog dana i samo je izašao i nažalost to uradio. Otišao je u pomoćnu zgradu u roditeljskom dvorištu i učinio to. Žao mi je zbog toga, bio je odličan momak i izuzetno pošten kolega- tvrdi izvor blizak Grand portalu.

Podjeećamo, Mujo je okušao sreću u „Zvezdama Granda“ u sezoni 2018/2019 kada se predstavio pjesmama „Potražit ću oči nešto zelenije“ Marinka Rokvića i „Bolje mi je“ od Đanija. Nakon što je otpjevao obje pesme natejcatelj je nastup ipak završio bez ijednog glasa.

Oglasi
LM