viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 25.07.20 @ 00:06

Jučer se tuga i nevjerica prolomila Mošunjem, ali i okolicom, zbog preranog i neočekivanog odlaska Marinka Ramljaka (54), svima dobro poznatog Mare. Dobri duh Malog Mošunja zauvijek je napustio ovaj svijet na kojem nije baš uvijek imao sreće. Ali, uvijek je imao osmijeh na licu i nikada se nije žalio. Život ga nije mazio, unatoč svim životnim nedaćama Mara je ostao vedrog duha, dobar i toliko poseban. Nema osobe koja ga nije voljela, sve što je mogao učiniti za druge, učinio je.

Maru su voljela djeca, mladi, oni malo stariji i svi drugi. Tih i samozatajan čovjek koji je itekako svojim likom i djelom dao pečat ovom viteškom selu. Nedostajat će najviše svojoj braći i nevjesti s kojima je živio i naravno svojim sestrama, ali Mara će jako nedostajati i svim članovima šire obitelji, susjedima, prijateljima …

OGLAS

S ovog svijeta otišao je neočekivano, čini se nekako tiho, baš onako kako je i živio.

OGLAS

Vjerujemo kako će Mara, na nekom drugom mjestu biti sretniji, a svi oni koji su ga poznavali pamtit će ga po osmijehu i svemu dobrom što je učinio. Mještani Malog Mošunja kažu kako je on legenda sela i kako ga nikada neće zaboraviti.

OGLAS

Posljednji ispraćaj održat će se danas, 25. srpnja u 17 sati na groblju ,,Kraljevica” Mali Mošunj.

Redakcija portala Viteški.ba izražava najiskrenije saučešće obitelji, prijateljima i susjedima Marinka Ramljaka-Mare.

Zbogom dobri čovječe!

Oglasi
LM