viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.08.21 @ 10:30

Dana 11.08.2021. godine oko 23,00 sati u ulici 1. Mart, općina Busovača, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke Peugeot, kojim je upravljao E.Z. rođen 1988.godine, dok je na mjestu suvozača nalazilo se lice I.P. rođen 1976. godine, obojica iz Kiseljaka. Tom  prilikom kod vozača je pronađena određena količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga „Speed“.

U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje Izvješća o počinjenom krivičnom djelu iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

OGLAS

Evidentirana su 3 slučaja narušavanja javnog reda i mira.

OGLAS

Evidentirano je 11  prometnih nezgoda u kojima je 1 osoba zadobila lakše tjelesne povrede.

OGLAS

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 242 prekršajna naloga, od kojih je 91 nalog uručen zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti iz prometa je isključeno  11  vozača.

Dana 11.08.2021. godine oko 08,30 sati u PS Jajce prijavljen je nestanak osobe I.G. rođen 1999. godine iz Jajca, koji je 09.08.2021. godine, tijekom jutarnjih sati otišao od kuće. Nestanak je prijavio njegov otac J.G. rođen 1962. godine iz Jajca, a po zaprimljenoj prijavi službenici policije su poduzeli niz mjera i radnji na pronalasku nestale osobe.

Istog dana oko 10,50 sati u PS Jajce prijavljen je pronalazak odjeće i osobnih dokumenata osobe navedenih inicijala,  dokumenata i odjeća pronađeni su nedaleko od vodopada rijeke Plive, uz korito rijeke Vrbas, općina Jajce.

U suradnji sa nadležnim županijskim tužiteljstvom, uviđajne radnje na licu mjesta obavili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Jajce, koji su poduzimali i druge mjere i radnje na utvrđivanju činjenica i okolnosti koje su dovele do navedenog događaja.

Utopljeno tijelo nesretne muške osobe je pronađeno od strane Službe za spašavanje na vodi i pod vodom, Službe civilne zaštite, općine Jajce uz pomoć Jedinice za podršku MUP-a,  tijelo je izvađeno iz korita rijeke Vrbas  u 15,30 sati, koje je identificirano od strane obitelji koja je isto preuzela radi organizacije ukopa.

Oglasi
LM