viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.05.24 @ 19:21
OGLAS

Nesreća koja se dogodila danas oko 16 sati na ulazu u grad Jajce, na Titovom- Plavom mostu šokirala je mnogobrojne građane.

Što je prvobitno izgledalo kao obična prometna nesreća, ubrzo se pretvorilo u složeniji slučaj otmice koji je rezultirao sudarom vozila i mogućim ozbiljnim povredama, piše Jajce Online.

OGLAS

Prema još nepotvrđenim informacijama, događaji su počeli kod bivše mesnice “Bajra” odnosno Perutnine Ptuj, gdje je muškarac navodno ušao u već parkirano vozilo marke “Golf” u kojem se nalazila jedna ženska osoba koja je iskočila iz vozila kada je uvidjela muškarčeve namjere.

OGLAS

Njegova vožnja se nastavila kroz gradski tunel, ulicom Kulina Bana i prema Titovom mostu, ali put nije prošao bez incidenata. Na putu do mosta, vozilo se sudarilo, izazivajući potencijalno opasnu situaciju koja je mogla zavšiti još fatalnije. Ograda na ovom mostu zaustavila je džip “VW TIGUAN” koji se kretao prema tunelu u Pijavicama i samom centru grada Jajca.

OGLAS

Pripadnici Policijske uprave Jajce trenutno su na terenu, provodeći detaljnu istragu i prikupljajući informacije o ovom događaju.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM