viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.02.24 @ 16:54

U prigradskom naselju Lipnica nadomak Tuzle danas se dogodilo ubojstvo, a kako je potvrđeno za Klix.ba muškarac je ubio ženu.

Kako su kazali iz Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije, danas oko 11:50 sati, dežurna služba Policijske stanice Zapad obaviještena je od građanina da se njegovi prijatelji S.B. i E. S. T., nastanjeni u Lipnici, ne javljaju na njegove telefonske pozive, te da mu se neposredno prije ove prijave policiji, javio na video poziv E. S. T., inače strani državljanin, gdje je uočio da je isti krvav i da u krevetu leži S.B., te je zatražio intervenciju policije.

OGLAS

,,Na mjesto događaja, odmah su upućeni policijski službenici PS Zapad i SHMP Doma zdravlja Tuzla, te je izvršen nasilni ulazak u stan u kojem su se nalazili imenovani, gdje su zatečeni beživotno žensko tijelo S.B., čiju smrt je na mjestu događaja konstatirao dežurni liječnik SHMP Doma zdravlja Tuzla i muškarac E.S.T. sa vidljivim povredama u predjelu stomaka, koji je prevezen u JZU UKC Tuzla radi pružanja medicinske pomoći”, kazala je glasnogovornica županijske policije Adnana Sprečić.

OGLAS

Na mjestu događaja nalaze se dežurni tužitelj i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TŽ te se poduzimaju sve dalje mjere i radnje po nalogu tužitelja.

OGLAS
Oglasi
LM