viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.03.24 @ 07:44

Peti dan traje potraga za dvogodišnjom Dankom, koja je nestala u trenutku kada je bila s majkom i bratom.

Policija i vatrogasci su prvo pretražili kuću kod koje je djevojčica nestala, a zatim su prešli na ispitivanje roditelja. Nakon nekoliko dana se ponovno vraćaju na mjesto nestanka, gdje pronalaze duboke rupe s kanalima. Jučer su detaljno pretraženi i ti kanali, ali djevojčica nije pronađena, potvrđeno je iz MUP-a.

OGLAS

Ne postoje osumnjičeni u ovom predmetu iako se špekuliralo da se sumnja na majku, no ona je, kao i otac bila na razgovoru, koji je uobičajen proces u ovakvom trenutku. Također su bila uhićena trojica muškaraca s područja Županije Sarajevo zbog njihovih tvrdnji da su povezani s otmicom, ali su se tvrdnje ispostavile netočnim, prenosi Klix.

OGLAS

Otac nestale djevojčice objavio je sliku svoje kćerke uz poruku u kojoj se moli i nada za njen brz povratak kući: “Zlato tatino, naći će te tata. Svijete moj mali”, napisao je tada otac djevojčice.

OGLAS

Prema posljednjim informacijama s terena, policija je pretresla sve objekte u Banjskom polju, gdje je djevojčica nestala. Također otac je poligrafski testiran, dok majka nije s obzirom na to da je trudna.

Oglasi
LM