viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.05.24 @ 09:39
OGLAS

Dana 07.05.2024.godine oko 22:20 u PS Busovača je prijavljeno da je ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Grablje, općina Busovača došlo do narušavanja javnog reda i mira u kojem je sudjelovalo više osoba.

Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta izašli su službenici policije koji su potvrdili navode prijave te su došli do saznanja da je N.M. rođen 1991.godine iz Lukavca upotrebom noža nanio teže tjelesne povrede osobi Z.A. rođenoj 1983. godine iz Busovače. Također, tjelesne povrede su zadobili navedeni N.M. i E.A. rođen 1976. godine iz Lukavca. Svi povrijeđeni su prevezeni u Dom zdravlja Busovača, gdje im je ukazana ljekarska pomoć, odakle su upućeni u Hrvatsku bolnicu dr. fra Mato Nikolić Nova Bila, stoji u izvješću MUP-a objavljenom jutros.

OGLAS

U suradnji sa nadležnim Tužiteljstvom u Travniku policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a, PU Kiseljak i PS Busovača poduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi navedenog događaja.  

OGLAS

Kako su doznali novinari portala viteski.ba cijeli slučaj prijavila je ženska osoba, koja je navela kako su problemi počeli u ugostiteljskom objektu, a navedeni su se nakon prepirke uputili ispred objekta i nastavili s obračunom gdje je korišten i nož. Nadalje, doznajemo kako je jedna od povrijeđenih osoba u teškom zdravstvenom stanju i životno je ugrožen zbog povreda u predjelu stomaka. Sve osobu su u bolnici i pod nadzorom, a u cilju istražnih radnji izuzeta im je i krv. Dežurni tužitelj ovo djelo okarakterizirao je kao KD “Ubojstvo” iz članka 166 KZFBiH u vezi sa krivičnim djelom “Pokušaj” iz članka 28.KZFBiH.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM