OGLAS
Vrijeme objave: 09.11.23 @ 17:12
OGLAS

U mjestu Polog, između Mostara i Širokog Brijega danas se u poslijepodnevnim satima dogodilo razbojništvo nad radnikom brze pošte “Hrvatske pošte Mostar“, saznaje “Avaz”.

OGLAS

Prema dosadašnjim saznanjima, 20-godišnjeg radnika pošte je, praktično, namamio, za sada nepoznati muškarac, kojem je trebao isporučiti pošiljku, a koji ga je čekao u zaseoku Ovojci. Međutim, kada se poštar službenim vozilom dovezao na to mjesto, muškarac je pred njega iskočio maskiran te mu uperio pištolj u glavu i naredio da mu preda sav novac koji ima. Nakon što je to učinio, razbojnik je, kako se doznaje, pobjegao s novcem u vrijednosti od skoro 4.500 KM. Također, od poštara je uzeo dva mobitela i ključeve od službenog vozila, a dok se udaljavao pješice iz pištolja je ispalio nekoliko hitaca uzrak.

Da se razbojništvo dogodilo, potvrđeno je i iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije koje je naredilo poduzimanje svih neophodnih istražnih radnji. Na terenu su brojne policijske ekipe koje tragaju za počiniteljem.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM