viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.05.23 @ 11:16
OGLAS

Još uvijek traje potraga za mladićem inicijala M. I. (17) iz Bihaća koji je jučer rano ujutro skočio s mosta u naselju Bakšaiš. Kako saznaje Avaz, potraga je nastavljena i jutros.

-Nažalost nema novih informacija. Od jutros je aktivirana pretraga terena koja još nije rezultirala pronalaskom. Nemamo još ništa – rečeno je za portal „Avaza“ iz MUP-a USŽ. Na terenu je policija, civilna zaštita, specijalna jedinica i ronioci MUP-a USŽ. Svi raspoloživi resursi su trenutno na terenu.

OGLAS

Podsjetimo, jučer, odmah po prijavi policija je izašla na lice mjesta gdje su utvrdili točnost dojave jer su na licu mjesta pronašli odjevne predmete i mobitel. – Oko 6 sati dobili smo dojavu da postoji mogućnost da je jedna osoba skočilo s mosta u Bakšaišu, da je dakle došlo do skoka u rijeku Unu. Izašli smo na lice mjesta, policijski službenici su potvrdili točnost dojave, točnije pronašli su odjevne predmete i mobilni telefon. Vrši se uviđaj i pregled šireg korita rijeke Une. Kontaktirani su roditelji koji su potvrdili da se radi o njihovom sinu – rečeno je jučer za portal “Avaza” iz MUP-a USŽ.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM