viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.01.22 @ 21:00

Pripadnici Policijske uprave Mostar jučer su slobode lišili Mirsada P. (23)  nakon što je u ranim jutarnjim satima, prije početka radnog vremena, na više poslovnih objekata i radnji, kako je to rečeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, pričinio veću materijalnu štetu.

Osumnjičeni se, naveli su iz MUP-a HNŽ, tereti da je u Ulici braće Fejića, na dvije kladionice i u ulici Gojka Vukovića na  trgovini „Konzum“ pričinio veću materijalnu štetu razbijajući inventar i prozore na izlozima.

OGLAS

– Policijskim službenicima PU Mostar osumnjičeni je naveo motive svog nasilničkog ponašanja, koji su povezani sa djelatnostima kojim se bave predmetni poslovni objekti te sa vjerskim pobudama – rečeno je iz MUP-a HNŽ.

OGLAS

Prema neslužbenim informacijama do kojih smo došli on je policajcima izjavio da su mu kladionice bile meta, jer šire blud i nemoral, a odabrao je one u Fejićevoj ulici, jer mu je ta ulica „puna grijeha koje on ne može trpiti“, prenosi 072info.com.

OGLAS

Kao motiv zbog kojeg je odlučio oštetiti objekt  trgovine „Konzuma“ u ulici Gojka Vukovića  naveo je da je „izgrađen na kostima mrtvih“.

Oglasi
LM