viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 11.06.24 @ 14:16
OGLAS

Nesreća u radu u kojoj je poginuo radnik (33) iz Zavidovića dogodila se u utorak u tuzlanskom naselju Dokanj, navode iz MUP-a TK. On je pao s 11 metara visine, odnosno s objekta koji je u izgradnji.

OGLAS

Policijska stanica Istok je u obaviještena jučer u 15:40 sati od Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Tuzli da je s objekta pao radnik. 

– Izlaskom policijskih službenika na mjesto događaja, potvrđeni su navodi prijave te je utvrđeno da je jedan od radnika prilikom izvođenja radova na krovu hale u izgradnji pao na tlo te da se radi o muškarcu S.M. (1991) iz Zavidovića. Dežurni liječnik SHMP Tuzla je na mjestu događaja ustanovio njegovu smrt – objavili su iz MUP-a TŽ.

OGLAS

Dežurna tužiteljica u suradnji s istražiteljima OKP PU Tuzla je obavila uviđaj, a na terenu je bio i vještak zaštite na radu. 

OGLAS

– Prema za sada utvrđenim informacijama sa uviđaja, radnik jedne građevinske firme iz Zavidovića je pao sa visine od oko 11 metara prilikom izvođenja radova na objektu u izgradnji u Doknju. Dežurna tužiteljica je izdala zapovijed za obdukciju tijela kako bi se utvrdili točni uzroci smrti – naveli su iz Tužiteljstva TŽ.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM