viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 16.09.23 @ 21:03

Novi slučaj stravičnog nasilja u obitelji koji se dogodio u Turbetu kod Travnika ponovno je uznemirio bh. javnost. Mirsad Hidanović (25) je, kako se doznaje, iz ljubomore pretukao svoju suprugu M. H. (22). Da užas bude veći, uradio je to pred njihovom 19-mjesečnom bebom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podnesena prijava

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IZ MUP-a Srednjobosanske županije potvrđeno je da se nasilje dogodilo 13. rujna. – Policijskoj stanici Travnik je prijavljeno da je M. H. (25) iz Travnika fizički napao suprugu, kojom prilikom joj je nanio tjelesne ozljede. Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta izašli su službenici policije koji su, u suradnji sa Županijskim tužiteljstvom, poduzeli zakonom propisane mjere i radnje – priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije. Nesretna žena je, kako se doznaje, spomenutog dana htjela otići kod bake, a nakon svađe Mirsad je brutalno nasrnuo na nju, nanijevši joj ozljede udarajući je šakama u glavu, u predjelu oka, nosa i usta.

Priveden i pušten

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo uspjeli saznati od izvora bliskog istrazi, Mirsad Hidanović je istog dana priveden i saslušan, nakon čega je pušten na slobodu.n- Sud mu je po hitnom postupku, na prijedlog policije, izrekao mjeru zabrane prilaska supruzi – kazao je izvor iz istrage. Policija je o slučaju obavijestila Centar za socijalni rad.

Preživjela veliku traumu

Jedna od bliskih prijateljica (identitet poznat redakciji, op. a.) napadnute mlade žene kazala je za „Avaz“ da je Hidanović odmah nakon napada pobjegao. – Otišla je od kuće odmah nakon što ju je pretukao. Dotični se, kada je vidio da ona zove svoje roditelje, pokupio i pobjegao. Ona se još oporavlja, veliku je traumu preživjela, a tu je i malo dijete. Nadamo se da će s vremenom biti bolje – kazala je prijateljica napadnute žene.

Oglasi
LM