OGLAS
Vrijeme objave: 02.02.24 @ 12:11
OGLAS

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije, Policijske uprave I su u koordiniranim aktivnostima sa policijskim službenicima Sektora kriminalističke policije, Odsjeka za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga tijekom pretresa stana i pomoćnih prostorija na području Grada Zenica pronašli oko tri kilograma opojne droge.

OGLAS

Nakon prikupljenih operativnih saznanja da se osoba H.M., rođen 1988. godine iz Zenice može dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela “Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga”, u Općinskom sudu u Zenici pribavljena je Naredba za pretres stana i pomoćnih prostorija koje ta osoba koristi na adresi u ulici Crkvice.

U toj ulici 1. veljače su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije, Policijske uprave I pretresom stana pronašli 12 upakiranih sadržaja biljne tvari koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne težine 2146,65 grama, osam sadržaja praškaste tvari, koja izgledom asocira na opojnu drogu speed, težine 717,65 grama, jedan sadržaj smeđe tvari, koja izgledom asocira na opojnu drogu heroin, težine 111,05, grama, digitalna vaga, mobilni telefon i 20 komada puščanog i pištoljskog streljiva

OGLAS

Pronađeni predmeti su privremeno oduzeti, a osumnjičena osoba H.M. je lišena slobode i zadržana u prostorijama za zadržavanje PU I, te je nad njom zavedena kriminalistička obrada.

OGLAS

Uz izvješće o počinjenim krivičnim djelima “Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga” i “Nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih tvari” osumnjičena osoba H.M. će biti predata Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije na dalje postupanje.

OGLAS

Pronalazak spomenute količine opojnih droga rezultat je višemjesečnih aktivnosti policijskih službenika Sektora kriminalističke policije, Odsjeka za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga i Odsjeka kriminalističke policije, Policijske uprave I, te opredijeljenost za kontinuiranu i odlučnu borbu Uprave policije MUP-a ZDŽ protiv svih oblika nezakonitog ponašanja, saopćeno je iz Odsjeka za odnose sa javnošću, analitiku i planiranje MUP-a ZDŽ.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM