viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 16.07.23 @ 13:52

Pripadnici Ministarstva u unutarnjih poslova Sarajevske županije, odnosno PU Novi Grad jučer je privela 23-godišnjeg H. A. iz Sarajeva zbog sumnje da je djetetu nanio teške i po život opasne ozljede. Radi se o djetetu koje nema ni dvije godine.

“Dana 15.07.2023. godine u 4 sati, policijski službenici Policijske uprave Novi Grad lišili su slobode osobu H.A., rođen 2000. godine iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo iz članka 172. KZ FBiH (Teška tjelesna ozljeda). O navedenom obaviješten je dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije, a osoba je lišena slobode”, priopćeno je iz MUP-a SŽ.

Osumnjičeni je predan Tužiteljstvu Sarajevske županije. “Osumnjičeni je na zadržavanju u Tužiteljstvu. U toku dana bit će poznata tužiteljska odluka”, rekla je za portal Radiosarajevo.ba Azra Bavčić, glasnogovornica sarajevskog Tužiteljstva. Iz sarajevske policije je priopćeno da njihovi službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju kaznenog djela teška tjelesna ozljeda opasna po život na štetu djeteta.

Oglasi
LM