Zrak u vitezu
OGLAS
//
više kaznenih djela
Vrijeme objave: 22.05.24 @ 09:59
OGLAS

Tokom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljeno je 6 krivičnih djela, priopćeno je jutros iz Ministarstva unutarnjih poslova sa sjedištem u Travniku.

OGLAS

Dana 21.05.2024.godine u vremenskom periodu od 06,00 do 08,00 sati na području općine Vitez  policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a, Postrojbe za specijalističku podršku i tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Travnik, na osnovu zapovijedi Općinskog suda Travnik  izvršili su pretres stambenih i pomoćnih objekata na više lokacija, koje koriste osobe M.V. rođen 1998. godine, D.G. rođen 1998. godine i D.K. rođen 1998. godine, sva trojica iz Viteza. Tom prilikom kod osobe M.V. pronađena je jedna automatska puška, veći broj streljiva, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem raznih kaznenih djela, priopćio je MUP.

U suradnji  sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom iz Travnika protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje u cilju dokumentiranja i dokazivanja predmetnih krivičnih djela.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM