viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 21.09.23 @ 08:50

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljena su 3 kaznena djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dana 20. rujna 2023. oko 19:40 sati u mjestu Divjak, općina Vitez policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Travnik izvršili su kontrolu putničkog motornog vozila marke VW Golf, kojim je upravljao A.S. rođen 1989. godine iz Viteza. Tom prilikom, isti je dobrovoljno predao određenu količinu materije za koju se sumnja da je opojna droga ecstasy. Provjerom u elektronskoj bazi utvrđeno je da A.S. ima neplaćenih novčanih kazni u iznosu od 10.657,00 KM, te mu je navedeno vozilo oduzeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istog dana oko 12:00 sati u mjestu Grahovik, općina Travnik, na osnovu zapovijedi Općinskog suda Travnik policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a izvršili su pretres kuće i okućnice koju koristi I.M. rođen 1994. godine. Prilikom pretresa pronađeno je više paketića sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga speed, određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, kao i digitalna vaga za precizno mjerenje.

Također, dana 20.09.2023. godine oko 23:30 sati u ulici II Zasjedanja Avnoja, općina Jajce, policijski službenici PS Jajce izvršili su kontrolu i pregled osobe I.Č. rođen 2003.godine iz Bugojna. Tom prilikom isti je dobrovoljno predao određenu količinu zeljaste materije za koju se sumnja da opojna droga cannabis. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Oglasi
LM