viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.05.24 @ 11:36
OGLAS

MUP ZDŽ objavio je nove detalje dramatične policijske potjere koja se jučer odvijala od Žepča do Zenice.

OGLAS

Podsjetimo, bježeći od policije u automobilu Audi su završili u rijeci u mjestu Brce kod Zenice. Danas se doznaje da su bježali od policije jer se radilo o lopovima i u automobilu su se nalazile ukradene stvari.

Dana 13.05.2024. godine, u 08:10 sati, na putu M-17 u mjestu Ograjina, općina Žepče od strane policijskih službenika Policijske stanice Žepče pokušano je zaustavljanje putničkog motornog vozila, marke Audi A3, registracijskih oznaka KS EM 195 koje je pretjecalo kolonu vozila, na što se vozač pomenutog vozila oglušio, te nastavio kretanje prema Zenici.

OGLAS

Od strane policijskih službenika Policijske stanice Žepče organizirana je potjera za navedenim vozilom čiji vozač je svojom vožnjom prema Zenici ugrožavao druge sudionike u prometu, da bi dolaskom u mjesto Brce, Grad Zenica, skretanje za autoput A 1 zaobišao blokadu na magistralnom putu koja je postavljena od strane policijskih službenika Policijske stanice Centar, nakon čega je izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa kolnika. 

OGLAS

Tom prilikom iz vozila izlaze dva nepoznata muškarca koja se daju u bijeg, a u vozilu na zadnjem sjedištu ostaje osoba M.K. iz Travnika koji je prevezen u Županijsku bolnicu Zenica, gdje je konstatirano da je zadobio lakše tjelesne povrede. U vozilu su uočeni predmeti koji potiču iz kaznenih djela teških krađa, te je isto zapečačeno i premješteno na službeni parking prostor ispred Policijske stanice Nemila gdje će biti izvršen pretres.

OGLAS

Na licu mjesta izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I uz upoznavanje dežurnog tužitelja koji nastavljaju daljnji rad na dokumentiranju kaznenog djela, kao i na identifikaciji i pronalasku dvije osobe koje su se udaljile iz vozila.

Jučer poslijepodne izašla je informacija u medijima kako se traga za dvije osobe i to jedne iz Viteza, a druge iz Travnika.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM