viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.05.24 @ 05:32
OGLAS

Zapovjedništvo EUFOR-a priopćila je kako je vojnik koji je služio u misiji preminuo nakon nesreće koja se dogodila tokom šetnje na području Travnika.

Kako je naglašeno, dvojica vojnika su iskoristili slobodno vrijeme za šetnju na području Travnika kada se dogodila nesreća i to na planinskom predjelu.

OGLAS

,,Nakon što je EUFOR upozoren na ovo, helikopter EUFOR MEDEVAC raspoređen je na njihovu lokaciju. EUFOR MEDEVAC se tokom ove operacije suočio sa teškim terenom i vremenskim uvjetima. Liječnik i bolničar su pružili pomoć povrijeđenom vojniku koji je, nažalost, na licu mjesta proglašen mrtvim”, navedeno je. EUFOR je ovom prilikom uputio i sućut obitelji te prijateljima vojnika. ,,EUFOR želi iskoristiti ovu priliku da izrazi sućut obitelji, prijateljima i kolegama ovog vojnika u ovom teškom trenutku. Drugi vojnik, koji nije povrijeđen, također je evakuiran helikopterom EUFOR-a MEDEVAC. EUFOR će nastaviti pružati podršku u svim situacijama. EUFOR se također želi zahvaliti medicinskoj ustanovi koja je pružila pomoć”, zaključili su.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM