viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.01.24 @ 08:25
OGLAS

Prava drama odvijala se ponedjeljak u Zenici, točnije kod Hasa u ulici Aska Borića, kada je muškarac pretukao djevojku. Posebno zabrinjava činjenica da se ovaj incident događao na očigled brojnih građana, a koji su nijemo posmatrali kako čovjek tuče ženu.

Iako je zadobila povrede, po dolasku policije nesretna djevojka (29) nije željela prijaviti nanošenje povreda. Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru MUP Zeničko-dobojske županije, radi se o paru romske nacionalnosti sa područja Beograda. “Djevojka je odustala od prijave. Oni su iz Beograda, borave u Zenici, iznajmili su stan. Prema onome kako su izjavili došlo je samo do manje prepirke”, priopćila je policija.

OGLAS

Kako piše portal“072info” par je prethodno prokockao veći iznos novca u kladionici, blizu 20.000 KM, što bi mogao biti mogući motiv za ovaj incident, prenosi Srpskainfo.

OGLAS

Na licu 29-godišnje djevojke bile su vidljive povrede, a cijeli slučaj prijavila je odgovorna Zeničanka koja je svemu svjedočila izlazeći iz marketa.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM