viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 19.09.23 @ 08:19

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine danas bi na sjednici sa početkom u 12 sati trebalo da razmatra Informaciju o preporukama NATO-a po dokumentu ,,Informacija o realizaciji aktivnosti iz Programa reformi BiH 2021 i Programa reformi Bosne i Hercegovine 2022″, čiji je predlagač Povjerenstvo za suradnju sa NATO-om BiH.

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog odluke o privremenoj suspenziji i privremenom smanjenju carinskih stopa kod uvoza određenih roba do 31. prosinca 2024. godine.

Predviđeno je razmatranje Prijedloga Srednjoročnog programa rada Vijeća ministara BiH 2024. – 2026. godina.

Pred ministrima bi trebalo da se nađe i Informacija o kretanju makroekonomskih pokazatelja za siječanj – lipanj 2023. godine u Bosni i Hercegovini, kao i Analiza trgovinske razmjene poljoprivredno – prehranbenih proizvoda BiH sa svijetom za period 2019. – 2022. godina.

Na predloženom dnevnom redu je, između ostalog, Informacija o nemogućnosti realizacije Odluke o odobravanju sredstava iz tekuće rezerve Proračuna institucija BiH i međunarodnih obveza BiH Društvu Crvenog križa BiH u svrhu pružanja međunarodne pomoći Crvenom križu Ukrajine za pomoć u lijekovima i drugim potrepštinama i Prijedlog odluke o prestanku važenja Odluke o odobravanju sredstava tekuće rezerve Proračuna institucija BiH i međunarodnih obveza BiH društvu Crvenog križa BiH u svrhu pružanja međunarodne pomoći Crvenom križu Ukrajine za pomoć u lijekovima i drugim potrepštinama.

Oglasi
LM