viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.11.23 @ 16:09

– Konakoviću, mnogo si nervozan čim s tako prevažnih sastanaka, gdje se “vrata sve šire otvaraju”, pričaš o Dodiku. Te priče kako želiš dobro Banjaluci, Srpskoj, a na svakom mjestu pokazuješ mržnju i ostrašćenost, istu onu koju pokazuje i SDA, provalili su svi – istaknuo je predsjednik RS i SNSD-a Milorad Dodik na društvenoj mreži X.

Dodik je istaknuo da je jedina razlika u odnosu na SDA je to što je Konaković politički marginalac i nema dovoljno jaku infrastrukturu da provede svoje zamisli.

OGLAS

– Јedino što može sprovesti je plan koji mu izdiktiraju njegovi šefovi Murphy i Schmidt. Ne možete ništa uraditi niti krenuti u dan, a da Murphy ne kaže to se tako radi ili ne radi – naveo je Dodik.

OGLAS

Poručio je da nema tog akcijskog plana koji može pomoći Konakoviću da izbjegne RS.

OGLAS

– Nema tog lažnog Schmidta ni nadmenog Murphyja koji će ti to omogućiti. Na kraju te za stolom čeka Republika Srpska. I samo da znaš, tamo ću te i ja sačekati. Momčino, krajnje je vrijeme da se uozbiljiš. Kad pričaš s ozbiljnim političarima, legitimno izabranim predstavnicima naroda, pokaži poštovanje, inače bi mogao ispasti kroz ta otvorena vrata što se, kako kažeš, sve šire otvaraju. Pazi da se ne otvore za tebe da izletiš. Dogovor i razgovor – da. Sve ostalo – neće ići – zaključio je Dodik.

Oglasi
LM