viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 17.10.23 @ 08:18

Uz izvanredne predavače zastupnici sa svih razina vlasti su imali priliku slušati, učiti, razmijeniti mišljena i iskustva te posjetiti bolnicu u Trebinju, jedan od mnogobrojnih objekata koji su unaprijeđeni u okviru projekta “Zeleni ekonomski razvoj – GED”, koji financira Švedska, a provodi UNDPBiH u suradnji sa domaćim partnerima u cijeloj zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz raspravu zastupnica Suzana Krišto (HDZ BiH) je istaknula i hvale vrijedan UNDP-ov projekt u Središnjoj Bosni “Pokretanje okolišnog financiranja u svrhu nisko-karbonskog urbanog razvoja”u kojem su bile uključune: OŠ”Busovača”, SŠ “Busovača”, OŠ “Kalibunar” u Travniku i Policijska postaja Vitez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim ESCO projektom podizanja energetske učinkovitosti zgrada mijunske vrijednosti,

ostvarena su konkretna poboljšanja u okolišnom i ekonomskom aspektu, uključujući bolje uvjete rada i života svih korisnika, smanjenu potrošnju energije, emisija CO2 i zagađenja zraka, bolje zdravlje svih građana i značajne uštede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akademija se realizira u okviru UNDP-ovog projekta “Inicijativa za izgradnju kapaciteta za transparentnost” CBIT, koji financira GEF, uz podršku Mreža progresivnih inicijativa, navodi se u priopćenju HDZ BiH ŽSB.


Priopćenje
Zajednica žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ ŽSB

Oglasi
LM