viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.02.24 @ 13:53
OGLAS

Poštovani kolega Konaković, nećemo dozvoliti da u bilo kojem obliku uvlačite Ministra Rimca u bilo kakve interesne sfere koje su vezane za KCUS u cjelini.

Ministar Rimac radi isključivo po Zakonu i tako će raditi i u ovom slučaju davanja suglasnosti za imenovanje ravnatelja KCUS-a. Ne znam zašto je problem da se utvrde sve činjenice koje se odnose na ispunjavanje uvjeta iz natječaja za poziciju ravnatelja KCUS-a.

OGLAS

Čemu pritisci? Niti smo imali, niti imamo bilo kakav interes u ovome. Jedini interes nam je pacijent, zakonitost i pravna država. Naša je odgovornost da KCUS djeluje u okvirima Zakona i da se ne ponavljaju afere koje su se događale na KCUS-u.

OGLAS

Naš zadatak je da sukladno Zakonu odradimo posao i tako ćemo se ponašati. Nikakvi politički pritisci i nevjerojatna interesna spinovanja zamjene teza i druge manipulacije, nisu potrebni na ovu temu koja je isključivo pravne i stručne prirode i takvi pritisci neće utjecati na Ministra u donošenju odluke.

OGLAS

Poštivat će se mišljenja pravnih stručnjaka i onih koji su zaduženi da po Zakonu tumače svu dokumentaciju koja je vezana za poziciju ravnatelja KCUS-a, priopćio je predsjednik HDZ 1990 Ilija Cvitanović.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM