viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.02.24 @ 13:26
OGLAS

Hrvatima nelegitimni i nelegalni član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić obratio se povodom Dana neovisnosti BiH. On je govorio da su za neovisnost BiH u velikoj mjeri zaslužni i komunisti, a odgovorio je i na pitanje ima li plan koga će “poslati” u Predsjedništvo umjesto sebe.

Nakon kratkog obraćanja, Komšić je odgovarao i na pitanja studenata. Pitali su ga “zašto nije spremio nasljednika za naredne izbore, kada ode iz Predsjedništva, da BiH ima koga birati”, cijeneći da je riječ o patrioti.

OGLAS

Komšić je, koji naredne godine nema priliku da se kandidira, kroz šalu je pokazao da je riječ o teškom pitanju, ali je najavio da ima u planu jednu osobu.

OGLAS

“Nemojte biti sigurni da je to tako, ali nemojte očekivati, ostalo je dvije i po godine do izbora, da sada govorim o tim stvarima, otom potom. To je jedna od stvari o kojima razmišljam, neću da kažem da me muče. Mislim da sam pronašao pogodnu osobu. Ostane mi samo da tu osobu uvjerim da krene u tom pravcu jer mislim da može da pobijedi”, poručio je.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM