viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 20.02.24 @ 14:20

Posljednjih godina društvene mreže postale su nezaobilazan kanal komunikacije, a njihov utjecaj proteže se na različite sfere društva, pa ne iznenađuje što su se i brojni političari pridružili ovom globalnom fenomenu. Kazneno-popravni zavod Zenica također je u tom društvu te je već objavio tri videa na svom TikTok profilu.

– Ovaj potez pokazuje spremnost institucije da koristi moderna sredstva komunikacije kako bi se približila javnosti i dijelila relevantne informacije – smatra ravnatelj Kazneno-popravnog zavoda Zenica Rusmir Isak.

OGLAS

Videosnimke iz KPZ-a Zenica izazivaju brojne reakcije javnosti zbog načina pristupa Zavoda komunikaciji. Od trenutka kada je stupio na dužnost ravnatelja, Rusmir Isak bio je pod povećalom javnosti, kako zbog samog imenovanja tako i zbog svojih aktivnosti unutar ustanove. Nedavno je dao izjavu za medije ističući brojne aktivnosti i planove za iduće razdoblje, ali je naglasio da tu neće stati.

OGLAS

Kako kaže, ovaj potez ima za cilj približiti javnosti rad zatvora i stvoriti transparentnost u pogledu aktivnosti unutar zavoda. Na nalogu se mogu pratiti različite aktivnosti koje se odvijaju unutar zatvora, pružajući građanima uvid u život osuđenika, programe rehabilitacije i edukacije koje Zavod provodi.

OGLAS

Posebnu pozornost privukao je nedavni posjet ravnatelja Isaka treningu zatvorskih policajaca, koji je na jednom od snimaka.

Na drugom se može vidjeti svečano postrojena zatvorska jedinica u čast posjeta ministra pravosuđa Federacije BiH. Dok je na trećoj snimci ravnatelj Isak na ručku sa zatvorenicima u jednom od najpoznatijih zatvora na Balkanu. 

Oglasi
LM