viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 23.11.23 @ 07:26

Predsjednica Zajednice žena Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine „Kraljica Katarina Kosača“ i predsjedateljica Kluba Hrvata u Domu naroda PS BiH Marina Pendeš posjetila je jučer predsjedateljicu Vijeća ministara BiH i zamjenicu predsjednika HDZ-a BiH Borjanu Krišto.

Tijekom posjeta, uz razmjenu mišljenja o aktualnoj političkoj situaciji u BiH, posebice je razgovarano o položaju i sudjelovanju žena u svim segmentima socijalnog, kulturnog, političkog i gospodarskog života.

OGLAS

Predsjednica Zajednice žena HDZ BiH Marina Pendeš upoznala je predsjedateljicu Krišto s radom i aktivnostima najsnažnije političke organizacije žena u Bosni i Hercegovini, čije članice svojom prednošću, trudom i odgovornošću daju značajan doprinos kreiranju i provedbi politike Hrvatske demokratske zajednice BiH.

OGLAS

Predsjedateljica Krišto istaknula je važnost i ulogu Zajednice žena HDZ-a BiH, te izrazila zadovoljstvo njenim dosadašnjim radom. Također, istaknula je kako je nužno i dalje, kroz institucionalne i zakonodavne okvire, raditi na unapređenju i poboljšanju položaja žena u društvu.

OGLAS

Na kraju, predsjedateljica Krišto dala je potporu nastavku daljnjih aktivnosti, s puno entuzijazma i snage kako bi odgovorile vremenu i izazovima koji prethode.

Oglasi
LM