viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 10.02.24 @ 12:55

Nekadašnji bh. pjevač porijeklom iz Viteza Senad Galijašević poznatiji pod imenom Senna M, sinoć je nastupao na Megadance partyju koji se održao u popularnoj zagrebačkoj Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugoočekivani događaj okupio je brojne izvođače, koji su “harali” muzičkom dance scenom devedesetih godina. Tako su na Megadance partyju nastupale Vlatka Pokos, Minea, Alka Vuica, Colonia, ET, Ivana Banfić, Sandi, Denis i Denis, Groovetastic, Dreletronic, Simplicia i drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Senni M pripala je čast da nastupa posljednji i tako zatvori ovaj jedinstveni glazbeni događaj u Hrvatskoj. On je tom prilikom izveo neke od svojih najvećih hitova kao što su “Indijanac” i “Beba malena”, a posebnu je pažnju privukla pjesma “Tuc tuc”.

On se u jednom trenutku sa suzama u očima zahvalio publici što su bili dio njegovog posljednjeg nastupa u karijeri. Inače, u emisiji In Magazin otkrio je da je pristao na nastup iz poštovanja prema svom tadašnjem menadžeru Vladimiru Mihaljeku Mihi i iz poštovanja prema vlastitom sinu, koji je želio da ga barem jednom vidi na sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oglasi
LM