viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 23.02.24 @ 12:02

Federalni ministar energetike, rudarstva i industrije Vedran Lakić formirao je tim za izradu strategije razvoja namjenske industrije za naredni desetogodišnji period, čije je opredjeljenje tehnološki napredak, kvalitetnija međusobna suradnja poduzeća namjenske industrije, te povećanje obujma proizvodnje i broja zaposlenih.

– Namjenska industrija kao generator razvoja Federacije BiH, ima apsolutnu podršku i u prioritetima je razvoja Vlade Federacije BiH i resornog ministarstva. Koordinirajuću ulogu preuzimamo na sebe, uz osiguranje svih neophodnih uvjeta za razvoj ove industrije -rekao je ministar Lakić.

OGLAS

Istaknuo je kako je cilj da se zatečeno stanje sa nekoliko poduzeća namjenske industrije u stečaju u narednom periodu promijeni.

OGLAS

– Težak i izazovan posao je pred nama. Simbolično smo se sastali u poduzeću Zrak i na taj način još jednom dali podršku za opravak ovog poduzeća. Još nekoliko njih je u stečaju, spomenut ću i Vitezit, koji u sustavu rada firmi namjenske industrije itekako nedostaje. Potrudit ćemo se da i ovaj zatečeni izazov prevaziđemo u narednom periodu – poručio je ministar Lakić, priopćeno je iz Federalnog ministarstva energetike, rudarstva i industrije.   

OGLAS
Oglasi
LM