viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.02.24 @ 12:33

Federalna ministrica kulture i športa Sanja Vlaisavljević uputila je u svoje i u ime Federalnog ministarstva kulture i sporta, čestitke skijašici Elvedini Muzaferiji za ostvareni rezultat u natjecanju u švicarskoj Crans Montani, te karatašima Emini Sipović, Anesu Bostandžiću, Bekiru Grabusu i Aliju Arnautoviću za postignuti uspijeh u Gruziji.

Muzaferija je ostvarila prvu pobjedu u karijeri u Europa kupu, drugom po snazi skijaškom natjecanju svijeta i trenutno je na sedmom mjestu u poretku spusta u Europa kupu sa 138 bodova.

OGLAS

– Draga Elvedina, obradovani pobjedničkim postoljem koje si vrijednim radom i zaslužila, upućujemo srdačne čestitke uz želju da nastaviš nizati najbolje rezultate. Uvjereni smo da će tvoj trud, tvoji treninzi i ogromna volja doprinijeti nizanju najboljih rezultata – navodi se u čestitki ministrice Vlaisavljević bh. skijašici.

OGLAS

Karataši iz Bosne i Hercegovine ostvarili su fenomenalan uspjeh na Europskom prvenstvu u Gruziji. Ali Arnautović, Emina Sipović, Anes Bostandžić i Bekir Grabus osvojili su zlatne medalju za kadete, juniore i U-21, u Tbilisiju.

OGLAS

– Dragi naši: Emina, Anese, Ali i Bekire, upućujemo vam iskrene čestitke za briljantan rezultat i četiri zlata za Bosnu i Hercegovinu. Veliko bravo vama, ali i cijelom timu koji je predano radio, što rezultati s Europskog prvenstva i dokazuju. Ponosni smo na vas i nastavite i dalje sijati zlatnim sjajem – poručila je ministrica Vlaisavljević.

Oglasi
LM