viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.02.24 @ 09:08
OGLAS

Na području Zeničko-dobojske županije javni red i mir je narušen u osam slučajeva.

U navedenim događajima intervenirali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

OGLAS

Zenica
Tijekom noći 19/20.02.2024. godine, u mjestu Koprivna, od strane nepoznate osobe izvršeno je kazneno djelo “Krađa” bicikla iz pomoćnog objekta, vlasništvo B.S., rođen 1979. godine iz Zenice. Navedeno kazneno djelo je dokumentirano, a dalji rad na rasvjetljavanju istog nastavljaju policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije, Policijske uprave I.

OGLAS

Visoko
Dana 20.02.2024. godine, u 09:50 sati, u prostorije Policijske stanice Visoko obratila se osoba S.M. iz Visokog, zaposlenik Županijske uprave za šumarstvo, Odjeljenje Visoko i prijavio da je u zadnjih deset dana, od strane nepoznate osobe u šumi državne svojine, u mjestu Gornja Zimča, izvršeno kazneno djelo “Šumska krađa” stabala, bukve, hrasta i graba, ukupne mase oko 17,19 m3. Od strane istražitelja Policijske stanice Visoko izvršen je uviđaj, uz upoznavanje dežurnog tužitelja.

OGLAS

Usora
Dana 20.02.2024. godine, u 16:50 sati, u prostorije Policijske stanice Usora obratila se Ć.I., rođena 1971. godine iz Usore i prijavila da je u vremenskom periodu od 25.12.2023. godine do trenutka prijave, u mjestu Sivša, od strane nepoznate osobe izvršeno kazneno djelo “Teška krađa” u kuću vlasništvo Č.I. iz Usore, koji se trenutno nalazi u inozemstvu. Izvršen je očevid na licu mjesta od strane istražitelja Policijske stanice Usora, dok nije utvrđeno je li iz kuće nešto otuđeno.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM