viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.03.23 @ 11:18

Kako stariji Vitežani prepričavaju, INA-ina benzinska crpka je najstariji objekt takve vrste u Vitezu. Već više od 50 godina nalazi se u središnjem dijelu užeg urbanog pojasa u Općini Vitez.

Nakon nekoliko upita naše redakcije upućenih upravi ovog društva o mogućoj obnovi ovog objekta dobili smo odgovore kako namjera o obnavljanju postoji ali nesređeni imovinskopravni odnosi utječu na dinamiku rekonstrukcije.

OGLAS

Kako vidimo ovaj dio grada u posljednje vrijeme doista je postao predmet interesa različitih investitora. Od izgradnje mosta otvorene su nove razvojne šanse za samu Općinu, a pojačala se i želja investitora za ulaganjem. Izgradnjom mosta, kružnog toka, rekonstrukcijom i prenamjenom bivše zgrade Hotela Vitez, rekonstrukcijom Gradskog trga, uređenjem parking prostora i ulice iza i oko zgrade Općine, uređenjem zgrade Hrvatskog kulturnog društva Napredak i Hrvatskog doma ovaj dio općine uistinu dobiva moderan izgled i sjaj onakav kakav Vitez i zaslužuje.

OGLAS

U tom pogledu, namjere oko obnavljanja INA-ine benzinske crpke uistinu vrijedi istaknuti i pozdraviti kao i ideju o zgradi pored kružnog toka kao sjedištu Odjela Općinskog suda u Vitezu.

OGLAS

Rekonstrukcijom INA-ine benzinske crpke i izgradnjom, odnosno završetkom zgrade Odjela Općinskog suda u Vitezu središte urbanog dijela grada, uistinu bi dobio potpuno novi, moderan izgled.

Oglasi
LM