Malo je recepata koji zahtijevaju manje truda i vremena, za ovaj ti treba samo tri sastojka i 15 minuta.
Od ovih sastojaka možeš napraviti tri ili četiri male tortice promjera 10 cm. missGASTRO ima odličan recept uz koji će priprema biti još jednostavnija. Ako ti čoko cheesecake od samo tri sastojka zvuči nemoguće, varaš se. Trebat će ti velika staklenka Nutelle, krem sir i standardne kukuruzne pahuljice, a u obzir dolazi i verzija pahuljica s medom. Priprema će ti oduzeti samo 15 minuta vremena, ali upozoravaju da tortice trebaju odstajati u zamrzivaču. Od ovih sastojaka možeš napraviti tri ili četiri male tortice promjera 10 cm. Opcija je i upotreba većeg kalupa za torte promjera 22 ili 24 cm. Imaj na umu da cijelu tortu, male tortice ili dobro zapakirani ostatak možeš držati u zamrzivaču do mjesec dana.
Sastojci: 200 g kukuruznih pahuljica, 800 g Nutelle, 350 g krem sira. Priprema: Pomiješaj kukuruzne pahuljice s 200 g Nutelle. Utisni smjesu u kalup za tortu (ili kalupe). Krem sir dobro izmiksaj pa ubaci ostatak Nutelle. Glatku smjesu prelij preko baze od pahuljica i zagladi je. Pokrij cheesecake plastičnom folijom i stavi u zamrzivač preko noći. Izvadi pola sata prije serviranja i ukrasi po želji.