OGLAS
Vrijeme objave: 10.12.23 @ 09:59
OGLAS

10. 12. 1999. godine napustio nas je preporoditelj, obnovitelj i utemeljitelj hrvatske državne neovisnosti i najveći velikan hrvatske povijesti dr. Franjo Tuđman – prvi hrvatski predsjednik. Predvodio je cijeli hrvatski narod u najvažnijim trenutcima borbe za državnu samostalnost i suverenost, te za oslobođenje i ostvarenje višestoljetnih snova mnogih hrvatskih naraštaja, a imao je ključnu i nezaobilaznu ulogu u obrani i opstanku Bosne i Hercegovine od velikosrpskih agresora.

OGLAS

Sve što su drugi hrvatski velikani sanjali, predsjednik Tuđman je ostvario. Radi se o čovjeku koji je najviše učinio za naš narod i našu domovinu, što mu danas priznaju i nekadašnji najveći osporavatelji.Nakon njegove smrti, u procesu detuđmanizacije, mnogi su ga pokušali sotonizirati i prešućivati, ali ga se nije uspjelo izbrisati iz kolektivnog pamćenja Hrvata. Istina je samo jedna – upravo Franjo Tuđman, zajedno sa hrvatskim braniteljima, najzaslužniji je za stvaranje nezavisne i suverene Hrvatske i to nitko više ne može zaobići ili negirati.

Bio je i ostao državnik s vizijom i strasti, koji je živio za Hrvatsku i vjerovao u svoj hrvatski narod.Vjerni načelima i političkom učenju dr. Franje Tuđmana nastojmo i danas svi skupa djelovati na očuvanju temeljnih vrijednosti i istine o pravednoj borbi za svoj narod i Domovinu, te težimo povratku onog istog optimizma i zajedništva koje će nam vratiti ponos u izgradnji bolje i prosperitetnije Hrvatske, onakve kakvu je priželjkivao i za kakvu se borio dr. Franjo Tuđman i hrvatski branitelji.Vjerujem da bi nam predsjednik Tuđman, koji je cijeli svoj život posvetio Hrvatskoj, i u današnje vrijeme puno novih izazova poručio – borite se i ne posustajte.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM